0
lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Categorii produse

Tehvorom Snagov SRL este o societate comerciala infiintata in Decembrie 2002, avand ca obiect principal de activitate comercializarea gamei complete de motounelte Stihl precum motoferăstraie, motocoase, foarfeci de gradină, emondoare de înălţime, suflante, pulverizatoare, tocătoare cu sac colector, curăţătoare, maşini de debitat şi burghie, precum si o gamă completă de produse pentru îngrijirea grădinii şi a spaţiilor verzi, precum maşini, roboti şi tractoraşe de tuns iarba, tocătoare de grădină şi motocultoare.

Pe lângă varianta clasica pe benzina, toate utilajele Stihl vin și în varianta de produse pe acumulator, atât pentru lucrări tip hobby, cât și pentru lucrătorii profesioniști. În plus, pentru siguranţa utilizatorului, STIHL oferă o linie specială de echipament de protecţie.

Ne mandrim că suntem un reprezentant autorizat STIHL începând cu anul 2004 și că vă putem furniza o gamă largă de motounelte, accesorii și piese de schimb originale de care aveți nevoie.

Echipa noastra este aici pentru a va consilia in legatura cu alegerea utilajului potrivit, modul de functionare, utilizare si intretinere, precum si cu rezolvarea oricarei probleme de service in garantie si post garantie, in cadrul atelierului de la sediul nostru din Soseaua Snagov, nr 109, Snagov, Ilfov.

Adresa

Soseaua Snagov. Nr 109, Snagov, Ilfov, Cod Postal 077165.
Cos produse
Toate drepturile rezervate - TEHVOROM SNAGOV SRL , RO15062753, J23/2587/2002

web design by DOW MEDIA